Csekkrendelés » postai sárga csekk hagyományos megrendelése


A csekk és a csekkes számlalevél megrendelése


Csekk rendelése megrendelőlap segítségével

Kedves Ügyfeleink megrendelésüket elküldhetik írásos formában bármilyen módon:
e-mailben, faxon, vagy postai úton. 

Szeretnénk megkönnyíteni Önöknek a csekk és számlalevél megrendeléséhez szükséges adatok összegyűjtését, és így magát a megrendelést is, ezért itt lehetőségük van letölteni   formanyomtatványunkat, amely segítségével megrendelhetik a postai sárga csekket, vagy a csekkes számlalevelet.

Első megrendelés vagy bankszámla/cégnév változása esetén felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megrendeléshez csatolják a banki igazolást (bankszámlaszerződést), illetve a mentességről szóló jognyilatkozatot, mert ezeket a Magyar Posta Zrt. részére el kell küldenünk.

A csekken és a számlalevélen szereplő OC és TC kódokkal, mentességi jelzéssel kapcsolatos információkat a  "Technikai info" menüpont alatt találják.

A sárga postai csekkek fajtáiról és megszemélyesítésük módjairól többet megtudhat, ha a  "Csekkek típusai"  menüpontra látogat.


A megrendelőlapot kitöltve

- faxon (06-1) 430-0218 vagy

- postán tudják elküldeni, illetve

- e-mailben beszkennelve a 95@krytox95.hu címre.


(A megrendelőlap alapmegszemélyesítésű készpénzátutalási megbízás gyártására vonatkozik, amennyiben részleges vagy teljes megszemélyesítést szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot Társaságunkkal a részletek megbeszélése céljából.)